Naslovna

Gimnazija
Gimnazija "Borislav Petrov Braca" Vršac
Povodom Evropskog dana borbe protiv trgovine ljudima, koji se obeležava 18. oktobra, na Drugom programu RTS-a u 20h premijerno će biti emitovan film "Posmatrači".
„Посматрачи“ вечерас премијерно на РТС-у
„Посматрачи“ вечерас премијерно на РТС-у
rts.rs
Поводом Европског дана борбе против трговине људима вечерас ће од 20.05 часова на Другом програму РТС-а премијерно бити приказан филм „Посматрачи“. Остварење сценаристкиње Наташе Дракулић у режији Николе Љуце снимљен је у копродукцији Радио-телевизије Србије и Министарства просвете.
2016-10-18 14:52:09
CommentLike
Gimnazija
Gimnazija "Borislav Petrov Braca" Vršac
Opštinsko takmičenje u stonom tenisu održano je u sredu 12. oktobra u hali „Milenijum“ u Vršcu. Za našu školu nastupili su, u muškoj konkurenciji: Stankov Bojan (IV1) i Pinku Marian (II5). Oni su osvoji prvo mesto u ekipnoj konkurenciji i plasirali se na okružno takmičenje koje će se održati do kraja meseca najverovatnije u Pančevu. Pinku Marian je u pojedinačnoj konkurenciji zauzeo drugo mesto. U ženskoj konkurenciji nastupile su: Perić Danijela (IV4), Kožokar Laura (II5) i Menger Anđela (I5). One su zauzele drugo mesto ekipno, dok je Laura Kožokar bila druga u pojedinačnoj konkurenciji. Čestitke svim učesnicima i njihovom mentoru profesoru Euđenu Čebzanu. Puno sreće Bojanu i Marianu u nastavku takmičenja!
Timeline Photos
Timeline Photos
2016-10-14 16:31:52
CommentLike
Gimnazija
Gimnazija "Borislav Petrov Braca" Vršac
U duhu dugogodišnje plodonosne saradnje vršačke Gimnazije i Muzičke škole „Josif Marinković“ održan je nastup učenika džez odseka u našoj školi, kao poklon koncert i zajedničko druženje u cilju obeležavanja „Dečje nedelje“. Hvala puno džezerima što su se odazvali našem pozivu, direktorki muzičke škole gđi Olgi Šinković i našoj profesorki Marini Kliska koja je bila inicijator ovog divnog događaja.
Photos from Gimnazija
Photos from Gimnazija "Borislav Petrov Braca" Vršac's post
2016-10-14 15:48:58
CommentLike

 

Опширније о активностима школе